De Gold versie is speciaal door ons ontwikkelt voor de Koi hobbyist die zijn vijver minimaal 5 maanden per jaar verwarmt op minimaal 20 graden. De basis van de Gold versie is de Silver versie maar aan gevuld met een drietal extra toevoegingen.
Een langere tijd onder deze omstandigheden vergt net iets meer van de koi, zijn metabolisme draait lang op volle toeren en een koi zal zich in die tijd iets anders ontwikkelen dan een koi die niet onder deze “extreme” omstandigheden wordt groot gebracht.
1) Kurkuma/gember. - Anti-oxidant en spijsverteringsverbetering
2) Chlorella - weefselherstel,ouderdomsvertraging,cholorfyl
De Gold versie is een zinkend koivoer. Gemiddelde analyse Shinkõ Gold Geschikt vanaf een water temperatuur van 20 graden.
incl. btw excl. verzendkosten
Gemiddelde analyse |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gold |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Geschikt vanaf een water temperatuur van 20 graden, |
|
|
|
|
|
|
||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eiwit |
|
39,5% |
% |
|
|
Deens LT vismeel, Deens LT haringmeel, Ei-albumine |
|
|||
|
NEB |
|
|
75,0% |
|
Netto Eiwit benutting |
|
|
|
|
Koolhydraten |
|
29,6% |
% |
|
|
Volkoren tarwemeel, Tarwe kiemen, getoast Maïsmeel |
||||
|
waarvan enkelvoudige suikers |
3,2% |
|
|
|
|
|
|
||
Vetten/olie |
|
10,1% |
% |
|
|
koud geperste lijnzaadolie, zonnebloemolie |
|
|||
Waarvan verzadigd |
|
|
|
28,2% |
|
|
|
|
|
|
Onverzadigd EOV |
|
|
|
20,5% |
|
|
|
|
|
|
Onverzadigd MOV |
|
|
|
36,2% |
|
|
|
|
|
|
Omega 3 |
|
|
|
4,9% |
|
|
|
|
|
|
Omega 6 |
|
|
|
10,2% |
|
|
|
|
|
|
Vezels |
|
4,2% |
% |
|
|
|
|
|
|
|
Vocht |
|
9,4% |
% |
|
|
|
|
|
|
|
As |
|
7,3% |
% |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toevoegingsmiddelen per kilogram |
|
|
|
|
|
|
|
|
||
Vitamine A: 15.000 IE, Vitamine B1: 40 mg, Vitamine B2: 20 mg, Vitamine B6: 10 mg, Vitamine B12: 200 µg, |
|
|
||||||||
Vitamine C: 450 mg, Vitamine D: 3.500 IE, Vitamine E: 200 mg, Niacine(B3): 75 mg, Biotine(B7): 1,5 mg, |
|
|
|
|||||||
Foliumzuur(B11): 1000 µg,D-Pantotheenzuur(B5): 45 mg, Selenium 0,20 mg. Mineralen en sporen-elementen. |
|
|